PIANOBAR

En fusion av förstklassig underhållning, mysigt vardagsrum och energifylld saloon. Drick, lyssna, sjung och socialisera. Varje kväll är unik, med stämningen anpassad för en oförglömlig upplevelse. Pianobar!

Pianobar
med Oliver Östbäck

Jag brukar säga att pianobar är en hybrid mellan förstklassig underhållning, ett mysigt vardagsrum och en energifylld saloon i vilda västern. Baren är där för att sälja drinkar, pianisten för att underhålla och publiken för att sjunga, lyssna, ta ett glas och socialisera sig. Allt detta bidrar till att det är omöjligt att förutse hur en kväll kommer bli. Varje faktor räknas, men det viktigaste är personen bakom pianot.

Som erfaren pianobarsartist, med hundratals spelningar i bagaget, känner jag av stämningen hos publiken och anpassar min repertoar och energi efter varje enskild kväll. Med mig bakom pianot kan jag garantera en härlig kväll! Pianobar – som jag brukar kalla det när jag spelar piano och sjunger – passar bra till såväl ett lugnt mingel, som till en mysig after work, eller den ösiga partykvällen!